Gepubliceerd

Maandblad van WZC Zilverlinde Olen België
april 2017
Voorschotense krant Voorschoten Nederland
9-9-2018

Uitgerust. Uitgave van Optimum C – Editie 010 Jaargang 3 Steenokkerzeel België september 2018

Ik ben blij dat mijn werk anderen wezenlijk inspireert. Hieronder één van de voorbeelden.

Tijdens de solo tentoonstelling van mijn schilderwerken op conferentieoord de Poort in Groesbeek van 16-3 tot 15-6-2018 was Linda Wetjens daar voor een training SoulCollage.
Ze was erg onder de indruk van mijn schilderijen en vroeg om toestemming om een foto te mogen nemen van één van mijn werken. Dat was van “De Druppel”.
Die foto van “De Druppel” heeft ze daarna in kleur bewerkt, zodat deze beter voor haar paste. In de druppel heeft ze daarna een tekening geplaatst van haar zielenwezen die ze ooit een keer had gemaakt.

”De druppel” (links) werd zo bij Linda

Toen haar SoulCollage-werk klaar was, liet Linda me het volgende weten:
“Het heeft iets te maken met mijn zielenwezen, met het echte wezenlijke deel van mezelf. Bij SoulCollage doen we het ” Ik ben degene die…” – proces en dan spreekt de kaart tot je. Dat geeft veel zelfinzicht en werkt helend. “

https://www.tekenpraktijkvenlo.nl/over-linda-wetjens