privacybeleid

Deze website behoort aan de “Praktijk voor Penseel en Plezier”.

Hilde Engelen is verantwoordelijk voor deze website.
Adres: Kersengaarde 285 2272 NG Leidschendam-Voorburg
e-mail: info@hildeengelen.nl
Kvknummer: 27348707 onder de naam PPP Engelen.

De privacy van jouw persoonlijke gegevens neem ik heel serieus. Te meer daar dit ook de beste manier is om met elkaar te werken.

In dit privacybeleid leg ik kort uit wat de informatie is die ik verzamel, hoe ik die bescherm en hoe je je rechten en voorkeuren kunt uitoefenen.

– Als je contact opneemt om een cursus of workshop te volgen en je vraagt om je op de hoogte te houden dan bewaar ik jouw naam, telefoon en e-mailadres. Wil je dat niet, dan worden jouw gegevens direct gewist.

– Jouw gegevens worden op een dusdanige manier behandeld dat jouw vertrouwelijkheid correct wordt gewaarborgd. Ik neem de nodige voorzorgsmaatregelen om te waarborgen dat geen enkele onbevoegde partij toegang heeft tot jouw gegevens.

– Ik bewaar je gegevens slechts voor een beperkte tijd.

– “Het recht om te worden vergeten”: als je wilt dat ik alle informatie die ik over je heb, verwijder, dan wordt dit direct gehonoreerd indien mogelijk. De gegevens voor de belastingen moeten een aantal jaren bewaard worden.

Dit privacybeleid is volledig bijgewerkt en voldoet als zodanig aan de nieuwe algemene EU-gegevensbeschermingsverordening inzake gegevensbescherming (GDPR). Voor meer informatie: zie de website van de EU.