routebeschrijving Praktijk voor Penseel en plezier

Bezoekadres:
Kersengaarde 285
2272 NG Voorburg

Contactgegevens:
H.G.L. Engelen
Tel. 070-3204366
e-mail: info@hildeengelen.nl

Met de auto

Per auto vanuit Gouda/Utrecht (A12) of Delft/Rotterdam (A13)
Richting Den Haag. Neem bij het knooppunt Prins Clausplein de A4, richting Amsterdam. Neem afrit 8 (Leidschendam/Wassenaar N14). Ga bij de stoplichten rechtsaf de Noordelijke Randweg op en rij de 1e tunnel in. Ga aan het eind van de 2e tunnel linksaf (= Mgr. van Steelaan). Ga bij het 1e stoplicht rechtsaf (= Kersengaarde).

Per auto vanuit Amsterdam/Leiden (A4)
Richting Den Haag. Neem de afrit 8 (Leidschendam/Wassenaar N14). Ga bij de stoplichten linksaf en rij de 1e tunnel in. Ga aan het eind van de 2e tunnel linksaf (= Mgr. van Steelaan). Ga bij het 1e stoplicht rechtsaf (= Kersengaarde).

Per auto vanuit Amsterdam/Leiden/Wassenaar (N44)
Richting Den Haag. U neemt bij Motel Bijhorst (het motel ligt aan uw linkerhand, voor het viaduct) de afrit N14 richting Leidschendam, Utrecht, Rotterdam. U sorteert meteen links voor en gaat bij de verkeerslichten links. Vervolgens gaat u bij de volgende stoplichten linksaf. De daarop volgende stoplichten gaat U rechtsaf en daaropvolgende gaat U weer rechtsaf (= Kersengaarde).

Een bord geeft aan hoe U 285 vinden kan: eerst aan de t-splitsing links, dan 50 meter verder aan de t-splitsing naar rechts, dan 50 meter verder naar links in een 90 graden bocht en dan in de volgende splitsing is de parkeerplaats voor het nummer 285.

Met openbaar vervoer:

Per trein:
– U neemt de trein naar station Den Haag Mariahoeve. Neem de uitgang Essensteyn. Vandaar is het twee minuten lopen: loop 50 meter op het pad tot op de straat, dan rechts ongeveer 100 meter tot de ingang van de Appelgaarde. Ga daar de Appelgaarde in en loop via het wandelpad tussen de huizen nr. 7 en 9, volg dan het bordje 45 tot en met 51, vervolg je weg tussen de huizen 231 en 233: dit alles is alles zo bij elkaar ongeveer 300 meter, dan kom je uit op een T-splitsing. Dit is een container verzamelplaats: sla dan voor huisnummer 259 linksaf. Het derde huis rechts is dan de Kersengaarde 285.
– Vanuit Zoetermeer: ga tot station het Loo en dan per tram 2 tot halte Essesteijn of te voet

Per tram:
– tram 2 halte Essesteijn
– tram 6 halte Essesteijn
– tram 19 halte Weigelia Leidschendam

Per bus:
– Bus 4 halte station Mariahoeve
– Stadsbus 24 vanaf Kijkduin over station Den Haag Centraal naar station Den Haag Mariahoeve
– Bus 39 vanaf station Den Haag Centraal naar Leiderdorp, uitstappen bij halte Ziekenhuis Antoniushove: vandaar ongeveer 10 minuten teruglopen naar de Kersengaarde.